İspanya Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Belgeler

İSPANYA ÖĞRENCİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER


  • Pasaport: Vize bitiş tarihinden itibaren en az 1 yıl geçerli pasaport(Varsa eski pasaportlarınız ) Pasaportunuzun 1-4 arasındaki sayfaların, uzatmaların, en son sayfa ve içindeki tüm vizelerin fotokopisi
  • 4 adet vize başvuru formu: Büyük harflerle doldurulmuş orijinal vize başvuru Bu form Armada Grandee tarafından temin edilecek ve doldurulması sırasında eğitim danışmanlarımız size yardımcı olacaktır.
  • Fotoğraf: 4 adet yeni çekilmiş fotoğraf ( 5×5 ebatında )
  • Uçuş Detaylarınız Vize Bölümü size vize vereceğini duyurduktan sonra biletin aslını görmek isteyebilir ancak önceden biletinizi almanızı tavsiye etmiyoruz.
  • Vize başvuru ücreti: 60€ 
  • Okul kabul belgesi: Gideceğiniz eğitim kuruluşundan alınmış olan; program bedelini, nerede kalacağınızı, konaklamanızın bedelini, haftada kaç saat ders alacağınızı ve programınızın hangi tarihler arasında olacağını gösterir kabul belgesi. Bu belge Armada Grandee tarafından eklenecektir.
  • Yalnız seyahat eden, reşit olmayan, çocuklar için ebeveynlerinden muvafakat name
  • Öğrenim kurumu tarafından konsolosluğa fakslanacak kurs başlangıç ve bitiş tarihlerini ve haftalık ders saatini gösteren belge + konaklama organizasyonu belgesi
  • Bankadan Öğrenim kurumuna kurs ücretinin ödendiğine dair makbuz
  •  Ailenizin ve/veya sizin banka cüzdanlarınız
  • Ailenizde çalışan fertlerin maaş bordroları veya iş sahibi iseler işyeri ile ilgili evrakların fotokopisi (Ticaret Odası faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, kuruluş gazetesi)
  • Malvarlığınız varsa tapuların fotokopileri, varsa araba ruhsatının fotokopisi.
  • Anne, baba veya kardeşinizin üstüne kayıtlı malvarlığını gösterir tapu ve araba ruhsatı fotokopileri
  • Halen öğrenciliğiniz devam ediyor ise öğrenci belgeniz, mezunsanız diploma fotokopisi
  • Çalışıyorsanız, işyerinizden izinli olduğunuzu ve döndüğünüzde işinize devam edebileceğinizi gösterir mektup
  • İspanyolca öğrenmek için herhangi bir lisan kursuna gittiyseniz aldığınız sertifikanın fotokopisi, sertifika almadıysanız kursa devam ettiğiniz tarihleri ve seviyenizi açıklayan bir mektup
  • Ayakta yatakta bütün tedavi masrafları ve hastalık veya vefat halinde ülkeye dönüş masraflarını da kapsayan yolculuk sigortası (30.000,- € teminatlı) fotokopisi ile beraber )
  • Aylık 901 Euro’luk teminat ( Banka mektubu)
  • Erkek Öğrenciler için askerlik durum belgesi.
  • Evli öğrenciler için evlilik durum belgesi
  • CV ile başvuru yapılması tavsiye edilir.

Tercümelerinizi ve orijinal evraklarınızı konsolosluğa birer adet fotokopileri ile sunmalısınız.

HAZIRLAMIŞ OLDUĞUNUZ TÜM VİZE BELGELERİ, VİZE GÖRÜSMENİZDEN EN AZ 3 GÜN ÖNCE DANIŞMANINIZ TARAFINDAN KONTROL EDiLMELiDiR.

 

Bize ulaşmak ve fırsatlardan haberdar olmak için bizi takip edin



Güncel Haberler
Work and Travel
01